Menukaart

Voorgerechten

 
  euro 
Forel op eiken- en beukenhout gerookt met wasabi mayonaise, gemengde sla, Japanse wakamē salade en aardappelsalade 9,55
Zeebaarsfilet uit de oven met pistache- en groene kruiden olie, geserveerd op salade 11,00
Huis gerookte biefstuk met peppadew mayonaise 10,50
Rundercarpaccio met Reypenaer kaas v.s.o.p basilicumdressing   9,80
Licht gebakken suikersla met voorjaars groente en een bietenkletskop 9,25
   

Soepen

 
   
Tomatensoep met basilicum en crème fraîche  5.75
Licht gebonden spinaziesoep met ei en croutons  6,25
   

Hoofdgerechten

 
   
Huis gemaakte hamburger op een Toscaans broodje   13,85
Gepaneerde visfilet van witvis   16,95
Schnitzel gesneden van de achterham   17,45
Gebakken runder sukade met een jus van gekaramelliseerde uitjes, geserveerd op aardappelpuree 18,25
Lamsstoofschotel met diverse groenten, rosevall aardappelen en pernod  20,75
Kogelbiefstuk van het rund, na de ossenhaas het meest malse stuk vlees van het rund             19,55
Biefstuk van de haas van het Black Angus rund   24,70
Op de huid gebakken zalm 20,25
Noordzeetong in roomboter gebakken, geserveerd met de bakboter  33,50
Quiche van paksoi, sesam, punt paprika en shiitake paddenstoelen 17,45
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse kleine  aardappel en groente gerechtjes op bord.
En een schaaltje gemengde sla en verse frites
 
   

Sauzen, aardappelen en groente

 
   

Mayonaise € 0,55
Kruidenboter € 0,80
Ravigottesaus € 1,05
Peperroomsaus € 2,10
Champignonsaus € 2,40
Witte wijnsaus € 2,35
Rode wijnsaus € 2,20

 

Gemengde sla € 1,30
Frites € 2,10
Gebakken aardappelen € 2,60

 
   

Nagerechten

 
   
Warme kersen in een gesuikerd bladerdeegbakje met roomijs en slagroom   8,00
Citroentaartje met lemon-bosbes jelly en frambozenijs  7,75
Grapefruit parfait met confit van rode grapefruit en campari    7,25
Chocolade amandeltaartje met chocolade ijs en slagroom         8,25
Tarte tartin  van peer met caramel en vanilleroomijs  7,50
Irish coffee 6,50
   

Digestief of likeurtje

 
   

Remy Martin v.s.o.p. - €  5,75
Tia Maria - €  3,60
Grand Marnier - €  4,35
Dom benedictine - €  4,35
Cointreau - €  4,35
Drambuie - €  4.35
Licor 43 - €  3,60