Menukaart

Voorgerechten

 
  euro 

Forel op eiken- en beukenhout gerookt, geserveerd met mierikswortelsaus

9,25
Kleine spinaziequiche met gebakken grote garnalen en aioli  9,50
Broodje pulled chicken met gemengde sla en barbecuesaus  8,25
Rundercarpaccio met Reypenaer kaas v.s.o.p basilicumdressing   9,50
Gegratineerde champignons in knoflooksaus met bosuitjes en een mini broodje 8,25
Bonte groene salade met kaas en noten  7,75
   

Soepen

 
   
Krachtige runderbouillon met tuinkruiden 5.00
Tomatensoep met basilicum en crème fraîche  5.50
Romige champignonsoep met lente-ui   5,50
   

Hoofdgerechten

 
   
Huis gemaakte hamburger op een Toscaans broodje   11,50
Gepaneerde visfilet van witvis   13,50
Schnitzel gesneden van de achterham   14,00
Varkenshaas, mals en mager stukje varkensvlees 15,50
Spinazie quiche met mozzarella  14,50
Kogelbiefstuk van het rund, na de ossenhaas het meest malse stuk vlees van het rund 16,00
Stoofpotje van lamsvlees met ui, venkel en champignons geserveerd met aardappelpuree  16,00
Biologische zalm, gebakken op de huid 17,50
Biefstuk van de haas van het Black Angus rund   21,00
Noordzeetong in roomboter gebakken, geserveerd met de bakboter 29,50
De hoofdgerechten worden met een bijpassend garnituur geserveerd  
   

Sauzen, aardappelen en groente

 
   

Mayonaise € 0,50
Kruidenboter € 0,75
Ravigottesaus € 1,00
Peperroomsaus € 2,00
Champignonroomsaus € 2,25
Witte wijnsaus € 2,25
Stroganoffsaus € 2,50

 

Gemengde sla € 1,25
Rabarber € 1,25
Frites € 2,00
Gebakken aardappelen € 2,50
Gegratineerde aardappelen € 2,50
Gebakken champignons € 1,25
Gebakken uien € 1,00
Seizoen groente (warm) € 2,50

 
   

Nagerechten

 
   
Warme kersen in een gesuikerd bladerdeegbakje met roomijs en slagroom   7.75
Karamelparfait met karamelsaus en slagroom  7,00
Cheesecake met frambozenijs en slagroom      7.50
Eigen gemaakte apfelstrudel met roomijs en slagroom   7,00
Chocolade notentaart met chocolade ijs en slagroom   8,50
Irish coffee 6,25
   

Digestief of likeurtje

 
   

Remy Martin v.s.o.p. - €  5,75
Tia Maria - €  3,60
Grand Marnier - €  4,35
Dom benedictine - €  4,35
Cointreau - €  4,35
Drambuie - €  4.35
Licor 43 - €  3,60