Menukaart

 

Voorgerechten

 
  euro 
Kabeljauwtaartje in de oven gegaard op een mosterdbroodje met stukjes olijf, tomaat en gegratineerd met geitenkaas 9,50
Forel op beukenhout gerookt, geserveerd met kruidensla, zongedroogde tomaat, mierikswortel saus en spek  9,75
Runder carpaccio traditioneel geserveerd met oude geraspte kaas en geroosterde pitten mix (pijnboom, pompoen, zonnebloem)  11,00
Gegrild buikspek met atjar en teriyakisaus  8,75
Gerookte eendenfilet met gekonfijte witlof en cranberry-portdressing 11,00
Witlofsalade met appel, geroosterde noten, biologische blue Wolvega en een vleugje sinaasappel  8,25
   

Soepen

 
   
Krachtige runderbouillon met tuinkruiden 5.00
Uiensoep met knoflook en rode wijn 5.50
Romige bospaddenstoelensoep met een vleugje kaneel  6,00
   

Spoom

 
   
Verfrissing op basis van mousserende wijn met citroen ijs 4,10 
Verfrissing op basis van mousserende wijn met passievrucht ijs 4,10
   

Hoofdgerechten

 
   
Dorade filet op de huid gebakken met een aardappel makreel taartje   22,50
Scholfilet, langzaam gegaard met “antiboise” garnituur; tomaat, ui, knoflook, kappertjes, olijfolie en pijnboom pitjes  23,00
Noordzeetong in roomboter gebakken, geserveerd met de bakboter  37,00
Varkenshaas met een winter roomsaus, spekjes, ui en champignons 22,50
Kogelbiefstuk geserveerd met stroganoffsaus  24,50
Biefstuk van de haas van het Black Angus rund met stroganoffsaus 29,50
Hertengebraad geserveerd met wildsaus  24,50
Stoofschotel van wildzwijn met truffelaardappel en “vergeten groente”  24,50
Paddenstoelentaartje met ruccola, geitenkaas en gebrande noten   16,00
De hoofdgerechten worden met een bijpassend garnituur geserveerd  
   

Nagerechten

 
   
Warme kersen in een gesuikerd bladerdeegbakje met vanilleroomijs  7.75
Tiramisu met chocolade roomijs en amaretto  8,00
Notenparfait met Frangelico likeur      7.75
Eigen gemaakte apfelstrudel met vanilleroomijs en glühwein     7,00
Kaasplankje van vier verschillende kazen met vijgenchutney, appelstroop, roggebrood en kletzenbrood Aanbevolen een glas 10 jaar oude port Fonseca porto aged Tawny matured in wood 6,00 euro  11,00
Irish coffee 6,25
   

Digestief of likeurtje

 

Remy Martin v.s.o.p. - €  5,75
Tia Maria - €  3,60
Grand Marnier - €  4,35
Dom benedictine - €  4,35
Cointreau - €  4,35
Drambuie - €  4.35
Licor 43 - €  3,60